Johnnys Gæstebog"

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
P.S. det vil varme med en Hilsen da du nu kigger her! :-)

Email Hjemmeside 23-09-2008

Lone

Hejsa Johnny. Jeg bliver jo aldrig færdig med at kikke på din side..den er mega stor med en masse at kikke på. Så meget er der jo ikke på min, det er jo en klinikside og ind imellem sker der da også nyt.
Tjek evt. www.sundhedogtrivsel.nu der er jeg også på. Der kan du få nyhedsbreve og tilbud og svar på spørgsmål osv. Du skal dog være medlem for at få alle tilbud og hjælp. Det er dog kun ca.300 kr for et helt år. Skulle det være noget, så skriv gerne mit navn, der hvor der står, hvor kender du os fra..Det giver mig point og det giver dig 10% inden for de forskellige behandlingsmetoder, massage osv.
Det er altid dejligt at få en hilsen fra dig, at du kikker på min side, selvom der er lidt tid imellem nye ting..Jeg håber at du har det godt. Hils Mille og Marianne. Knuzzz fra Lone

Email Hjemmeside 17-09-2008

Sonja Vibeke

Hej Johnny.
Mange tak for din hilsen, hvor er det et flot billede af din hund du har på forsiden.
Du spørger om det er mig der har lavet de bannere jeg har på min side,jeg har kun lavet de otte af dem, ellers er det andres bannere jeg har på siden.
Jeg vil ønske dig en fortsat god aften :o)
Mange hilsener Sonja Vibeke.

Email Hjemmeside 15-09-2008

lenn

ok Johnney lyder godt og tak endu en gang for din søde:-)) hilsen

M.V.H Lenn

Email Hjemmeside 15-09-2008

Lenn.

Hie Johnny.

Selv tak for din søde besked Millepigen er godt nok sødgår Mille til nået hunde trænning? Oscar gør???

Hilsen Lenn.

Email 15-09-2008

Karsten Lindegaard (C-holdet, DCH)

Hej Johnny,
Så fik jeg tid til at kigge forbi din hjemmeside. Det er en dejlig og livsbekræftende side du har fået bygget op - fortsæt det gode arbejde. Lad os håbe, at DCH Silkeborg får øjnene op for, at du tager nogle gode billeder, som burde ligger på deres hjemmeside ;-)
Med venlig hilsen
Karsten Lindegaard
C-holdet (snart B-hold), DCH Silkeborg

Email Hjemmeside 14-09-2008

lene

hej nabo nu er jeg endlig kommet på min compjutter så nu kan jeg gå ind og se om du har lavet nogle nye ting jeg syntes det er en flot hjemmeside du har du er også velkommen til at gå ind på min hjemmeside og se om jeg har lavet nye ting hilsen lene

Email Hjemmeside 14-09-2008

Lenn

Hei JOHNNY & MILLE.

sikke en søh hund i har
den er flot og vi som
alle tror at den kunne blive fin udstillings hund

hilsen lenn og Gutta fra Danmark

Email 12-09-2008

Hanne Bendixen

HEJ JOHNNY & MILLE.
Tak for din mail. Ja du har da fået en masse lagt ind på siden,rigtig flotte natur billeder.
Jeg er også ved at lave en hjemmeside, men det går lidt langsomt,men det bliver nok bedrer til vinter.
Så når der kommer mere på skal jeg skrive adressen til dig.Knus Mikki & Hanne.

Email Hjemmeside 28-08-2008

Vibeke Laulund

Hej Mille &co.
En skøn side, i har lavet, rigtig mange dejlige billeder, man kan se, i nyder livet med hund,ja et liv uden dyr, er vist et fattigt liv..De gir så meget, de fire benet.
Hyg jer

Email Hjemmeside 25-08-2008

Berit

Hej Johnny.

Først vil jeg sige tusind gange tak for din hilsen i min gæstebog:-)
Jeg kunne let læse hvad du har skrevet i min gæstebog også selvom du er ordblind.
Jeg syns det er rigtig flot du tør at skrive i andres gæstebøger også selvom du er ordblind, det tager jeg virkelig hatten af for:-)

Jeg har været ved at søge på nettet for at læse noget mere om dit handicap, da jeg syns det er spændene at læse om andre der er handicappet, når man selv har et usynligt handicap som ADHD er.

Jeg er glad for at hører at min hjemmeside har været til hjælp til at du har modet på at skrive om din sygdom på din hjemmeside. Jeg syns det er rigtig flot hvis du har modet på det og at du tør at gøre det:-) På denne måde viser du også andre folk hvad det vil sige at have netop dit handicap:-) Og hvis du har brug for støtte til at gøre det, vil jeg gerne hjælpe dig. Også selvom jeg ikke kender dig.

Jeg har selv haft svært ved at skrive om mit handicap på min hjemmeside. Jeg blev sur, angst og ked af det, når andre ikke tog mit handicap seriøs og jeg valgte at vise andre mennesker hvordan live med et usynligt handicap er, for det er bestem ikke spor sjov fordi der er mange der ikke forstår hvorfor men gør de ting men gør og hvorfor man skal have hjælp til at gøre tingen. Jeg syns det er vild flot af dig du tør at skrive om dit handicap på din hjemmeside:-)

Jeg syns også at din hjemmeside er rigtig smuk:-) Og sikket en sød hund:-)
Jeg skriver lige en mail til dig senere:-)

Pas rigtig godt på dig selv og blev ved med at kæmpe også selvom der ikke er alle der forstår hvad det vil sige at have et handicap – husk der er mange som der forstår dit handicap;-)
Du ønske en rigtig dejlig aften.

Mange kærligste hilsner og knuser fra
Berit.

Ps. Jeg linker til din hjemmeside her en af dagen:-) Og jeg vil da gerne have et link på din hjemmeside til min hjemmeside:-)

Email Hjemmeside 24-08-2008

jette lindorff hansen-schwartz

hejsa
tak for din hilsen jeg kunne se på siden at du er glad for musik.kim schwartz er lige om lidt klar med en ny cd<<<<<<<<<<<<<<.god side du har ser ind senere.du kan bare slå op på kim schwartz så er der en masse link du kan klikke på hvis du for lyst.

Email Hjemmeside 19-08-2008

Lone Mindbjerg

Hejsa Johnny.
Flot side du efterhånden har opbygget :-) Nu fik jeg lige tid til at kikke rundt, godt gået. Skøøøn vagthund på forsiden hi hi hi, smart fundet på. Tak for din hilsen på min side, det er altid rart med et lille ord :-) Jeg håber at i alle har det godt. Hils Marianne :-) Hilsen John og Lone

Email Hjemmeside 16-08-2008

Kenny

Flot udseende og spændende indhold.

Email Hjemmeside 14-08-2008

Henning Stage

Hej Johnny.

Flot hjemmeside med en masse skønne foto's af din schaferhund Mille. Sjovt at følge hendes udvikling fra lille hvalp og op igennem den 'hårde' træning o.s.v. Gode små videoklip. Tak for kigget og tak for din hilsen. Fortsat god sommer....Mvh Henning.

Email Hjemmeside 12-08-2008

kasper

hej nabo nu har jeg fåget det til at virke så nu kører det bare for mig så nu skylder vi dig og din kone et kop kaffe fra kasper lene

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden