FPr1. 12/9-2015

Den 12/09-2015

I dag var Yannie til en FPr1 sporprøve i kreds 34 Horsens, jeg skulle selv ligger spor til Yannie med 2 genstand på. Da det så var Yannie’s tur og jeg skulle lige snak lidt med domer hvordan jeg skal gør ting da det er første gang vi prøve de spor. Da vi så gik i gang med spor ja nr1 genstand lå Yannie pæn ved. Knæk ok det kun jeg se de knæk ja der var Yannie god. Og vi gik på kløve græs og det var meget højt så spor den kunne man let se.

Men da vi kom til pin 2 og pin 3 ja der søge Yannie højt op med sin næse, men da vi kom til nr2 genstand ja der står Yannie pæn og kikker så på mig, dommer sige  du må godt gå op til din hund, det gør jeg så men så lige med et der sige jeg til Yannie dæk, så sige dommer hvorfor sige du dæk når jeg sige du skal bare gå op til din hund, ja det ved jeg ikke måske jeg synes hun skulle bare ligger i dæk til jeg kom.

Have vi ikke en aftalt at du ikke skulle sige noget før vi var færdige med spor, jo det have vi godt nok, det kommer til kost dig 11 point Johnny så nu få du 82 hvor du kunne få 93 hvis du ikke have sagt noget til din hund, men vi lave alle fejl Johnny du har bestå de FPr1, og ja jeg er sgu sur på mig selv og det er ret meget at jeg ikke kan hold min mund lukket……………….  L Så jeg ved nu Yannie kan klar de spor så vi prøve igen og jeg skal nok hold min mund lukke til vi er færdig det har jeg love Yannie, jeg elske bare dig Yannie.

Vi sige 1000 tak for en super dag i kreds 34 og se alle de super hunde der var mødt op, og de klar sig bare rigtig godt de kære hunde.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden