Mou

28.09.2019. Lørdag..

Idag var Yannie og mig til Nosework.1. Uoffe. Prøve i Mou det var en lang køre tur for mig min håndled den gjort sgu godt nok ondt i dag da jeg skulle køre et sted med mange rundkørsels ja det var lige før jeg ringe op til dem som holdt NW1 prøve jeg kunne ikke hold til køre. Men jeg kom sikker frem så det var jo godt Yannie.

Men Yannie var ikke en hund der have lyst til nosework i dag hun vil helle duft efter hanhunde som have tisse på søge om råde.

Yannie har sin løbetid og jeg har aldrig set Yannie hvor der kom så meget skum ud af Yannie’s mund når hun vil duft efter noget andet end de duft kilder der var sat op til hunde. Når Yannie fandt en der have tisse ja så kunne jeg ikke få kontant med Yannie ja så kom der godt nok noget skum ud af Yannie’s mund. Jeg kunne ikke li se det når jeg ikke har set det før som i dag jeg ved godt når hun arbejde på spor ja så kommer der lidt skum fra Yannie’s mund men ikke som det gjort i dag det var sgu for meget for mig.

Selv når jeg gik tur med Yannie og når hun fik et duft ja så var hun helt væk jeg kunne bare ikke få Yannie til lytte på hvad jeg sige til hende når hun have sin næse i noget som hun kunne li.

Så det var en dum dag for mig jeg have ondt i min håndled og Yannie have det måske det dårlige med sin løbetid hvem ved ????

Jeg tro ikke jeg vil prøve tage til prøve med Yannie når hun har sin løbetid det gør mig ondt se hun har det som hun have det i dag, men Yannie er jo også over de 8 år nu så derfor hun ikke kan klar sin løbetid længe ved det ikke ?

Men jeg elsker bare den schæferhund selv om vi ikke klar det i dag vi fik 2 duft kildeud af de 4 men kunne få 3 med hjem. Da jeg ikke så Yannie have vis mig og jeg tog så fejl af det min fejl. Yannie så den, men den gamle skal vis på skolebæk igen ikke Yannie. Men det gik ikke som det skulle vi fik 50 point ud af de 100 point. Vi bliver nummer 18 ud af de 33 hunde der var mødet op.

Men pyt jeg fik en dejlige dag med Yannie og jeg fik også hilse mange rar mennesker som jeg kun har set på fb side.

Der var nu ret mange Schæferhunde i dag det er ikke så tit man ser det til nosework prøve.

Jeg og Yannie vil sige 1000 tak til Sus som har fik det op at køre med dem som kom og hjælp til hvis de ikke var til hjælp Sus, også en stor tak til Dommer som var Lars og Dorthe som også kom og være dommer for os. De alle som har hjælp til, ja de skal have en stor ros for det i har lavet til os alle. Jeg kan kun sige det har være en super dag med jer alle som jeg fik hils på. Og se så mange schæferhunde på engang ja det er ikke så tit man ser det på nosework prøve.

 En stor hilsen fra Yannie og Johnny.

 P.S. Lille mor kikker somtid på det jeg skrive på fb side da jeg er ordblind. Mens jeg side i stude ja der får jeg så ondt i min brystkasse hvor jeg råbe efter lille mor hvor hun kommer løbe og hjælp med find min Nitrolin.. og jeg får tage noget i mig og det hjælp også fik lige 3 tur nu har i aften jeg håbe ikke det vil komme igen jeg er ikke klar til mere af det lort :-( Lige nu her kl. 21.15 er der kun lidt jeg håbe det vil gå væk for altid nu. Efter nogle timer har jeg det godt igen og se lidt tv en god film og nu er det søndag nat og kl. er 01.15 jeg har det godt og nu vil jeg ind i min seng.

Skal være klar til søndag da jeg har et nybegynder hold i spor, så jeg må helle se kom i seng så nat nat herfra os i det lille gulehus. :-)

29.09.2018 Søndag.

Så bliver søndag morgen jeg har ikke sovet så godt i nat da jeg gik i seng ja der have jeg ondt i min brystkasse hvor jeg sige til mig selv, det er nok fordi de har være ind i mine plusåre at det vil gør lidt ondt eller lidt meget som det nu gør, så det går over igen sige jeg til mig selv, så jeg fik da sove lidt her i nat. Men nu side jeg så ved min pc’er kl. 5.34 og skrive lidt om mig selv mens lille mor og Yannie sove godt. Så det skal nok være sådan med min krop end til det går over af sig selv, jeg tro jeg vil gå i bad og lave noget kaffe og så jeg er som en ny og bliver klar til noget spor hygge i dag med hunde.

Så bliver kl.12 og så var der spor træning med hunde, der var så 3 der ikke kun kom i dag, men dem som var mødet op ja deres hundes gjort det nu ret godt jo de lytte på en.

Og hund ja det går bare frem ad, så det skal de nok får til at køre med deres hunde hvor de øve sig på deres spor. Det er nu så dejlige se på deres hunde de nyd det og det gør vi jo også selv ikke bare hunde og os selv har en super dag med hunde og får noget med hjem til sin sportræning. Så Britt og JensPeder i gjort det godt med jeres hunde i dag og i har bare rykke jer kan jeg også se, så den ros skal i have af mig, man kan godt se i får trænet på det i skal, men bare husk gå nu ikke for hurtig frem da det kan give bagslag.

Vi fik også besøge af Lone som vil hilsen på os i dag, det var rar der er nogle der vil besøge os når vi hygge os med sportræning. Og vi kan få en super god snak om spor også om hunde ja også om os selv da det er jo os der lave de fejl når vi går med hunde da vi skal lære læse hunde rigtig når vi går der ude i det fri med hunde. Da alle på spor hold var færdig lave vi en til Yannie og det var et dynefært og var lave af Peter der kunne godt tænke sig lave et til Yannie han fik fri valg, jeg må sige det var noget af et spor Peter fik lavet til Yannie, der var meget forstyrrelse på hvor spor gik over de andre spor der var lavet på denne mark.

Ja det klar Yannie til UG men der var lige før jeg have stoppe Yannie da jeg synes JP. sige spor er slut hvor jeg råbe til Lona som fik love til gå Med Yannie da jeg selv lavet forstyrrelse på mens Lona gik med Yannie. Nej Johnny det er rigtig hvad Yannie gå jeg har noget sjov på dit spor okay og opdag også Yannie gå bare vide på sit spor, og det var også godt Lona ikke have høre jeg sige stop men går bare vide med Yannie da hun selv kunne se på Yannie hun gik sit spor. Ja selv om jeg har gået meget spor ja så lave jeg også fejl og det er jo kun godt eller lære man ikke noget hvis man er fejl fri.

Men det var bare så dejlige se Yannie hun var bare helt væk i spor selv om jeg prøve lave godt med forstyrrelse ja det var Yannie sgu lige glad med hun gik bare og lo som ingen ting der var sket. Jeg sige tak til dig Lona du have lyst til prøve gå med Yannie også i andre have til lyst gå med og hjælp til så vi alle have en super dag med hunde. Jeg vil sige 1000 Tak i var mødet op til en super dag og sol var med os i dag. Vi ses den 6/10 til noget nyt sport hygge..

Så nu vil Yannie og mig bare dovn den af mens lille mor er til bankospil, det var så lidt fra os hvad vi har lavet her i weekend...

P.S. der kommer mere med billeder så snart de er klar.......

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden