I Ølgod

27.10.2019 Nosework prøve klasse.1.

Så kom tur til Ølgod hvor Yannie skulle til sin nosework prøve i klasse.1. Yannie skulle start som nummer 1 ud af de 40 hunde, men der var 3 der ikke kom så det bliver så 37 hunde vi skulle op imod. Vi kom i god tid så jeg og Yannie kunne få slapper af end det gik løse.

Yannie start med beholder søg det klar Yannie super godt med 0 fejl, så kom tur til indendørssøg det klar Yannie også super godt med 0 fejl og der fik hun sin 2. plads for dette søg en super glad farmand.

Så kom tur til køretøj - søg ja det klar Yannie også godt med 0 fejl, så kom tur også til ude – søg den klar Yannie også med 0 fejl.

Yannie fik de 4 søg med 0 fejl og de 100 point af de 100 point. Og sin Pr.1 i klasse 1

Yannie bliver også samlet nummer 4 ud af de 37 hunde der var mødt op til Nosework konkurrence i Ølgod.

Det har være en super dag for mig og Yannie vi fik snakke med mange i dag, og jeg fik også set mange gode hunde til deres nosework.

En stor tak til NWJ der har holdt den prøve også en stor tak til de to dommer som var Pia og Lars som også kom med gode råd til en. Også tak til dem der har hjælp til for at få det til at køre som det gjort i dag. Mens vi lige holde en pause ja der kommer nogle brandbilen med høj lyd på, de holde tæt på os Yannie og mig.

Der vil jeg lige prøve få Yannie i dæk og se hvad Yannie sige til det, ja det var hun nu ret lige glad med bare hun kunne se mig ja så rør det ikke Yannie. Der er lavet en lille video som man kan se som Yannie der bare ligger slapper af. Jeg vil sige 1000 tak til jer alle i har give mig en super dag også til Yannie, vi ses nok til en ny konkurrence igen i nosework.

Johnny og Yannie.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden