Kreds 80

29.05.2021.
29.05.2021.

Den 29.05.2021.

 

Idag skulle vi en tur til kreds 80 hvor vi skulle lige prøve en SPH1 sporprøve, vi kommer op til det sted hvor vi skulle mødes med hunde og der skulle også lave en væsentest det gik fin med Yannie.

Yannie og mig vi kørte ud til det sted hvor vi skulle gå den spor der var lagt til Yannie vi skulle start kl.10.25. Der var godt med sol og varm det var nu ret skønt ikke Yannie.

 

Nå vi kommer i gang med spor Yannie start pænt op men Yannie kikker bare alt for meget på mig ja det gør hun snart heltid til vi bliver stoppe af dommer, ja der var for mange fejl med Yannie i dag. Yannie gik ikke det spor godt det må jeg være ærlige og sige ÆV. Men jeg ved Yannie kan gør det vi har nu trænet så meget at det har kun gået frem ad, men i dag ja det var bare ikke godt så æv æv ikke min og Yannie's dag.

 

Men jeg har en glad hund med hjem så pyt med det og vi har haft en dejlige dag med se de andre hunde og fik en god snak med nogle fra klubben også nogle ude fra. Så en god dag for mig selv om det var lidt sur det ikke gik godt i dag og det skal man tør sige og være ærlige over for da vi nu har trænet så meget og ved Yannie kan gå de spor men bare ikke i dag, men vi fik da 63 point så det er tæt på de 70 man skal have for at bestå så vi var da tæt på Yannie pige ;-)

 

Men nu er vi kommet godt hjem og vi skal bare slapper af og der kom også en gave til Yannie med poste den er vi glad for ikke Yannie. Så jeg og Yannie vil sige 1000 tak til kreds 80 for et god dag med det i har lavet til hunde , også tak til den nye dommer vi fik mødet i dag som var Jesper Bach Pedersen. Også tak for det mad man kunne købe hos kreds 80 i dag. Det var lidt fra os.

Johnny og Yannie.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden