Med Yannie.

Den 19.06.2021.

Idag skulle Yannie prøve noget nyt i åben klasse i nosework som DcH er lige begyndt med, det bliver holdt i Ulkærvej ved Vejle. Det var en dejlige dag med det nye nosework vi skulle prøve Yannie og mig, jo det var nu ikke så let vi kom på arbejde må jeg godt nok sige. Vi fik lidt med hjem fra den konkurrence så lidt gave fik Yannie med sig hjem den tosse hund.

Ja der var godt nok også meget varm i dag men jeg have husk få Yannie dæk godt af for den varm sol.

Yannie har også en køle på sit bur så hun ikke bliver en varm hund i sin bil mens vi vente til det er os der skal på. Vi skulle lave 4 søg hvor der kunne være op til 1 til 3 duft kilde i hver søg, Yannie start som nummer 8 der skulle vi lave 2 søg og efter pause ja så start Yannie som nummer 1 og tage så de 2 Moment der er tilbage end vi er færdig.

Moment 1. Beholdersøg fik Yannie 10 point.

Moment 2. Yannie fik 0 point.

Moment 3. Yannie fik 0 point.

Moment 4. Yannie fik 15 point.

Total. Yannie fik 25 point med 2 Fejl. Plac 8 ud af 13.

Jeg og Yannie har haft en super dag vi har ikke noget klar over, jer der har hjælp til med det kunne køre i skal også have 1000 tak for det i har gjort at vi kan få en super dag med nosework.

Hvis i ikke var der ja så kunne vi ikke holde en åben klasse som i har lavet til os alle her i dag i har bare gjort en dejlige dag for hunde den ros skal i have af mig og Yannie.

Jeg og Yannie sige 1000 tak til DcH Vejle også til dommer Pia Johnsen for en super smukt konkurrence med dejlige miljøtræning synes jeg. Vi er klar til prøve det igen hvis Yannie er okay med sin krop til den tid hun er jo de 10 år. :-)

Johnny og Yannie.

P.S. Husk jeg er ordblind så det kan misforstå det jeg skrive om.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden