Den 10.01.2021.

Her er lidt fra Yannie hvad hun har lavet idag, i formiddag der lave vi et felt-søg hvor jeg får en snak med ham jeg har lånt jord til min træning i spor, også med mine hunde venner som også kommer hos ham. Jeg fik Niels Aage Holm til gemme en ting på hans sted, han måtte selv bestemt hvad han vil gemme til Yannie.

Der er lavet et foto tegning af det her i formiddag, vi havde også Birgitte med da hun skulle have lagt et spor til sin hund som vi skulle se på her i eftermiddag.

Og her til eftermiddag ja der lå Birgitte så et felt-søg til Yannie på et marked hvor der var godt med græs. Der er også en foto tegning også en video med det.

Jeg og Yannie vil sige 1000 tak for en super dag med jer alle, og Yannie har får sig tøn i sin mave så det må jeg holde godt øje med at det går hurtig over igen med Yannie.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden