Den 05.11.2021.

Søge efter en klemme... 

I dag tog vi i skoven for at hygge os lidt og lige lave 3 små fel-søg til Yannie da vi nu ikke rigtig lave noget i tid der er kun to video med søg. Den ryg ja det gå lidt bedre men der er vil håbe endnu om det vil gå over så jeg og Yannie kan kom ud og lave det vi kan li at gør sammen.

Men i dag have jeg det nu ret godt så skal vi bare på en dejlige skovtur ikke Yannie, og det gjort vi så vi start med lege med pin hvor jeg skulle kast den pin og Yannie skulle så løbe efter den og kom med den til mig, ja hvad tro i Yannie gjort ja jeg måtte sgu selv kom til Yannie men lige end jeg var ved Yannie ja så løbe hun sgu med den pin ja så måtte jeg jo selv løbe efter Yannie og det var nu ret hårdt for den gammel mand ;-)

Men det var nu ret sjov løbe efter Yannie selv om det var hårdt, da vi have leget lidt ja så vil jeg lave lidt fejl-søg da vi nu var ude i skoven, det var Yannie også med på vi gjort det.

Jeg går lidt rundt mens Yannie ligge i dæk som hun er ret god til gør det selv om hun ikke kan se mig, okay det har sket hvor hun kommer frem nå du er der farmand mens jeg går lidt rundt for gemme det til Yannie som er en klemme og holde også øjne med Yannie ikke set det. Yannie gå så i gang og det klar hun nu ret hurtig med finde den Yannie pige.

Selv om jeg prøve lave meget fært og ikke bare gå ud og ligger de ting som Yannie skal finde, for så vil Yannie jo bare gå lige efter mit ID-Fært, jeg tro nu selv om jeg gå rundt ja så vil Yannie finde det sidste ID-Fært af mig og gå måske lige hen til fært af det jeg har gemt i skoven måske ? Men det klar Yannie nu ret fin jeg vil så lave noget andet med Yannie jeg vil ikke gå ind i et felt område men kast det ind i det sted hvor Yannie skal søge efter. Jeg tage mine bilnøgler og kaste dem bare ud i det sted hvor Yannie skal søge efter.

Yannie ser det ikke hvor jeg kaste de bilnøgler da jeg prøve kast noget guffe over til Yannie så hun skal søge efter de guffe jeg kaste over til Yannie, jeg når lige kikker hvor jeg kaste de bilnøgler ud men jeg kan ikke rigtig husk hvor de er da jeg også skal holde øje med Yannie.

Jeg får Yannie på plads og sige så fejl-søg Yannie gå hurtig i gang med søge efter de bilnøgler, ja der gå ikke ret langtid end Yannie find dem ja så er jeg en glad mand da jeg fik lidt varm hvis hun nu ikke finde dem.

Ja vi har hygge os ikke Yannie nu vil vi tage hjem og lad lille mor kom i by så kan vi hygge os med se måske en film eller bare hygge os ikke Yannie. Ja det var så lidt fra Yannie og mig kan i nu haven en super fredag aften med det i nu skal lave, og i skal også pas godt på jer selv.

Hilsen Johnny og vuf fra Yannie.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden