Med Yannie.

Den 31.05.2021. Yannie på et opgave i Juletræsplantage. I Havredal ved Karup J.

Vi kommer derud og se hold da op det ser ikke let ud da de træ så bare tæt sammen. Men han viser mig hvor jeg må gerne begynde da han var sikker på det var det sted hvor han har tabt den, det var så tæt at man ikke kunne se sin hund når den arbejde.

Og han viser også de andre sted hvor vi skulle søge og der kunne jeg se der var mere åben så der kunne kom mere vind ind i de træder. Jeg tænk hold da op det er ret stor det vi skal til søge i og han har brugt en Politihund, men den fandt ikke den punge de har også gået derud i mange timer men opgav så.

Nå vi skulle bare se kom i gang end det bliver varm vi har være der ja 3 timer og det var bliver for varm for mig også Yannie jeg sige til ham om jeg ikke må kom i aften i sted for da det er så varm nu, det var han med på. Men jeg skulle ud besøge Heidi ja der spørge jeg Heidi om hun ikke har lyst til hjælp med med et opgav det var hun med på og jeg have sagt det var ret stor.

Men da hun kom derud ja der siger hun hold da op det er ret stor, ja men vent til du ser hvor Yannie har gået og vi er ikke færdig endnu der er langt vej endnu. Hun går med og sige hold da op det er ret tæt hvor Yannie har gået ja Heidi. Men Heidi start hvor der er mere åben og vind kom let ind så det vil hjælp hund noget bedre i sit søg.

Efter nogle timer ja der er Yannie en træt hund jeg opgive det ja vi har holdt pause men Yannie er jo en gammel hund nu de 10 år. Jeg ringe til Heidi og sige vi holde nu, men det vil hun også så vi holde og ham der har den skov kommer op til os hvor vi sige vi holde nu med søge da hunde var træt nu. Men vi mangle et sted hvor vi ikke har søgt og vi aftalt jeg og Yannie vil kom om morgen tidlige hvor der ikke var så varm men dejlige gå i.

Og hvis jeg ikke fandt den ja så vil Heidi kom igen om eftermiddag hvor vi vil prøve igen, men om aften ringe ham Aage til mig, han vil prøve selv søge det sted jeg mangle af skoven han køre der ned og ser med et der ligger hans pung i græs og man kunne se så let se den puge sige han til mig. Og han var også ked af han sende mig først ud hvor han selv tro den var, og hvis han ikke har gjort det, ja så var det jo ikke sikker jeg og Yannie har start der hvor han vil sætte os på.

Pyt nu med det vi har haft en super dag hos dig med hunde det tro jeg også Heidi har haft med sin hund. Aage fortæller mig du Johnny dig og Yannie i har søgt på 20.000 Kvadratmeter i har bare gjort det så godt og den måde du arbejder med din hund på det kunne han godt li. Men det endte jo godt med det hele ja så kan det kun bliver en dejlige dag for alle ikke. Det var så lidt fra os.

Johnny og Yannie.

P.S. jeg har lige glemt at fortæller at Heidi Holm hund fandt en gaffelnøgle hvor den politihund har søgt men fandt ikke lige den. Men det gjort Heidi Holm hund

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden