Den 23.02.2022

I får lige lidt fra os da vi nu ikke har lavet noget som helts, da jeg har haft corona også med min ryg, jeg er første kom ud i dag med Yannie sin jeg jeg har være fra den 15.02 ja den ryg den er sgu hårdt ved mig så vil jeg nu helle haver corona. Så jeg kom ikke til Fyn den 22.02 med min stemme så en stor ØV. Jeg håbe de finde en ny tid da min stem er start væk, men så må jeg jo bare håndten til Yannie og det kan hun jo.

Det var nu dejlige kom ud i dag med Yannie vi fik en dejlige tur i skoven selv om det var lidt hårdt med min krop, men vi kom ud ikke Yannie og du var bare en super glad hund det kunne man let se på dig Yannie. Da vi have hygge os lidt i skoven ja så lave jeg en felt-søg med Yannie, og fik Yannie i et dæk men jeg prøve gem den bil nøgler Yannie skulle fin til mig, og jeg håbe ikke hun så hvor jeg have gemt den man ved ikke når det er Yannie.

Selv om jeg ikke kan se Yannie hvor jeg gemme den bil nøgler.Men Yannie var en hurtig hund hun har nok kikker hvor jeg har gået den frække hund hun er :-)Men hun fandt den så kunne vi jo godt kom hjem ad ikke Yannie, nå jeg må helle hold med skrive da jeg ikke kan hold til side for længe på min bag :-)Det var lidt fra os kan i nu hygge sig og pas nu godt på jer selv ikke ;-)

Johnny og Yannie. :-)

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden