DcH Kjellerup

01.05.2022

Hej med jer alle her på fb side, så er jeg lidt klar igen det går bedre med min ryg også min sukkersyge så det er vel godt nok ikke, men så er der bare kommet noget andet med min krop men det går vel også væk en dag mon ikke.

Nå nu ikke mere om min sygdom nu er sommer jo på vej også den varm og sol som vi alle har brug ikke, og Yannie har det også godt hun er bliver kikker på af dyr hvor de sige hun ser fin ud og hun er jo også ved at være en gammel dame, men holde sig ret godt.

Jeg og Yannie var til konkurrence i nosework klasse 1 det gik nu ret godt med Yannie hun klar det godt i de 3 søg dem klar hun med 0 fejl og den sidst ja der kunne jeg se på Yannie hun var en træt hund hvor sige jeg vil godt stop nu da Yannie var træt og tid var næste også gået med den søg

Dommer var med på jeg selv stoppe Yannie når man kunne se på Yannie hun var træt, en meget glad farmand det var en super dag for mig og Yannie det var DcH Kjellerup der har holdet det med nosework.

Det var det her Yannie lavet til sin prøve.

Beholder 25 point med 0 fejl

Ind søg 25 point med 0 fejl

Bil søg 25 point med 0 fejl

Ude søg der stoppe jeg Yannie men tid var lige ved at være slut på for Yannie.

Yannie fik med hjem 75 point ud af 100 point og bliver nummer 12 ud af 38 hunde.

Så det var lidt fra os vi er ved at være klar til kom ud til noget konkurrence igen selv om vi er lidt gammel men det er er jo sund kom ud ikke ;-)

Kan i nu have en super søndag herfra os Johnny og Yannie.

P.S. der er hvis ikke billeder af Yannie fra prøve tro jeg ikke ?

Men her er lige nogle billeder fra dem der var til konkurrence i Kjellerup som var med DcH Kjellerup. Dem med jer kan i bare tage til jer selv.

I må godt lige ligger en hilsen så jeg ved i har været der på Yannies hjemmeside

Tak...

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden