Nosework Bonus

Den 10.07.2019.

I dag skulle Yannie til Nose Work-Bonus i Horsens Hundecenter, mens jeg kørt efter GPS til det sted hvor vi skulle mødes, da jeg har køre i lang tid sig GPS du er ved målet jeg holde ind til sin og kan se der er sgu noget gal, jeg holde på en stor bro altså en stor landevej og under bro der var også et vej, men der var ikke noget at se på det sted jeg skulle møde op, kun mange af marken også ja der var ikke noget jeg kunne se hvor vi skulle være.

Ja så er gode råd rar at have når man har brug for dem, jeg måtte bed om hjælp og ringe til Horsens Hundecenter og bed om hjælp med finde den sted. Jeg var nu ret langt fra sted var 6 til 8 km væk fra det sted, ja de GPS er ikke ligesom de skal være, har lige opdatering den så den skulle være ok. Men nej det var det så ikke lige i dag.

Men pyt vi kom jo hen til det sted hvor vi skulle møde op til, det var Karina der stå for den Nose Work-Bonus, men vi fik så snakke om hvad vi skulle lave, i Nose Work Bonus, og det klarer vi nu ret godt ikke Yannie vi gik og hygge os og fik snakke lidt om hvad der var sket den dag i Horsens, jeg sige til Yannie vi køre ikke den sammen vej hjem.

Vi sige tak til Karina for en dejlige aften med det vi skulle lave med hunde. Da vi var færdig kørte vi så hjemad men ikke fra den vej vi kom fra men en anden vej hjem over Skanderborg da vi kom til Skanderborg fandt vi et sted ved vandet og der vil vi så spise det med vi have med Yannie og mig.

Et smukt sted de har i Skanderborg som Yannie og mig vi hygge os med.

Der bare har lavet lidt i dag ikke for meget man skal jo også have tid til dovn den af ikke Yannie, men i morgen kl. 8 der skal vi ud og hent Liam som skal med ud og se Yanne på sin vandløbebånd det glæder han sig til. Det var så lidt fra os her i dag.

Johnny og Yannie.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden