Uilgængelige kilder

Den 09.07-2019. Yannie på Sommertræning: Nose Work Utilgængelige kilder.

 Yannie har været på en dejlige skovtur med Amalie, de hygge sig og fik gået en stor tur i skoven. Det er nu så dejlige se Amalie hun blevet så glad for Yanne når de to er sammen. Da vi have gået den dejlige tur så skulle Amalie gem en ting som Yannie skulle finde til Amalie, ja der klar Yannie til UG og Amalie sige bedstefar Yannie er alt for hurtig, hvor jeg sige jo hun er god til finde ting, men jeg tro Yannie kunne lugt det var din hånd hun gik efter.

 Efter den skovtur vi have sammen så skulle Yannie slappe af end Yannie skulle til Sommertræning i NW. Utilgængelige kilder hos Anja & Hund. Der var 6 duft kilder der var sat op til hunde, Yannie klar det super godt må jeg sige, ja det gjort de anden hunde også. Jeg fik også set et nyt side af Yannie når hun skulle finde de Utilgængelige kilder og se hvordan hun klar det, vi brugt yes zonen og når hunde kom tæt på en m fra rose vi hunde og de får guffe ved kilder, så hunde var klar over hvad de skulle.

 Jeg fik meget med hjem til min træning som jeg kan bruge, det var en super dag hos Anja også se de anden hunde som var super gode til den med Nose Work. Da vi var færdig var der kaffe tid med kage til nej det var en god kage der var lavet til os.

Da vi var færdig hos Anja kørte Yannie og mig et sted hen for at spise lidt mad bare nyd det vi har lavet i dag også med Amalie, da vi have spiste det mad vi have med på tur, der sige jeg til Yannie skal vi ikke tage på skovtur her i aften der er jo så ro i natur nu, og det gjort vi så, og nu er vi hjemme igen og vi er meget træt nu eller der er nok mig der er så træt.

Yannie sove i min seng lige nu mens jeg side og skrive hvad vi har lavet i dag. Og i morgen aften der skal vi på kursus igen i nosework som er Nose Work Bonus og det glæde vi os til og se hvad der er vi skal prøve. Så det var lidt fra os her i dag så nu vil jeg i min seng er træt.

Så jeg vil lige sige 1000 tak for en super. Sommertræning: Nose Work Utilgængelige kilder, hos dig Anja&hund, også tak til jer anden for nogle timer sammen og se jeres gode hunde til NW.

Johnny og Yannie.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden