Stoholm Hunde.

02.02.2020.

Nosework Workshop Kursus hos Stoholm Hundeskole.

Idag var vi tage op til Lona hvor vi skulle hygge os med nosework workshop hvor Lona have lave søg til de hunde der var mødet op til workshop. Vi skulle kom med det til kursus hvad vi kunne tænk lave den dag med hunde, jeg vil godt have lavet meget søg i jord så Yannie ved også der er duft kilder i jord så jeg ikke bare tro hun er på spor søg men i nosework.

Lona have lavet 3 duft kilde i hver søg, jeg må sige nej hvor Lona lave det til UG til hunde i dag også dem som er lige begyndt på nosework og se deres hunde ja de var nu ret gode til finde eller bruge deres næste ret godt.

Der var 2 søge ind og en ude. Yannie start med ind søg der var en tærskelsøg og en under gulve tæpper og så var der 2 dåse en med lavendel og en der var noget andet i dåse de lå tæt sammen de to, men Yannie skulle lige kik på den med noget andet i men gik så over til lavendel.

Yannie klar det godt med sine søg i dag selv om det var et nyt sted for Yannie og gik bare rolige rundt have ikke tid til hilsen på dem alle vil bare søge efter de duft kilde der var sat op i dag til Yannie. Yannie fik også et stor søge ude søg i det fri uden line det var bare let for mig når det var så stor område. Hvor der var gemt 3 til Yannie.

Jeg må være ærlige Yannie klar det så smukt ja det klar hun bare ret hurtig jeg tro det kan skyldes hun var fri af line og ja det tog ingen tid med finde de 3 duft kilder. Yannie bliver også mere en selvstændig hund når jeg er væk fra hende.

Der var en i jord også og der var meget græs men hun gik ikke som om hun bare gik på spor.

Så var der indsø igen som vi skulle slutte på dags kursus der var også lagt 3 duft kilde en i gulvet og på en ting, men det som var sjov jo det var hvor der side 5 mennesker i sofaen hvor Lona har gemt under på sofaen bordet benet.

Da Yannie søge oppe ved dem der tænkte jeg nej der er ikke noget og får Yannie lidt væk fra dem hvor Lona sige Johnny prøve lad Yannie søge oppe hos dem og det gør jeg så.

Og med et ja så finde Yannie den duft kilde der var gemt godt gået af Lona der sat mig på arbejde det kunne jeg godt li det er sjov når man ikke tro der er noget men så det bare. Det var bare så godt se Yannie var god til det i dag og hun var så rolige med gå rundt i sine søg.

Jeg har set meget i dag med de HF. Der kom til nosework workshop hos Lona jeg synes Lona har lave det til UG til os alle og hunde var gode til at arbejde selv om der var nogle der var lidt ny i det.

Ja så klar deres hunde nu til UG.

Det er så dejlige se hunde er bare så glad når de lave nosework og bare nyd det så højt at de kan godt lide med et ja så er de træt de kære hunde basse.

Jeg vil sige 1000 tak for vi måtte kom med Lona også tak til jer andre for en super god snak med jer alle og håbe vi kan mødes igen til nosework som vi alle kan li at lave med hunde.

Johnny og Yannie

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden