v/Karina

Den 15.08.2020. kursus Nose Work: Startritual og Tærskelsøg. v/Karina Lynggård

Hos Lona Fack der har Hundeskole i Stoholm.

Vi skulle start kl. 10 Fælles præsentation hvem er vi.

Da det var færdig gik vi i gang med Opstart af startritualer, som var hvad vi selv gjort end man går selv i gang med sin hund til det vi vil lave med hund.

Der blevet lave video af os så vi kunne se hvad vi gjort end vi selv gik i gang med hund, det var nu ret sjov se de video ja der er noget man ikke var lige klar over hvad man gør før man ser det på video.

Der var noget jeg lave med Yannie når hun har duft kilde jeg hen til Yannie og give Yannie et kærlighed klap på hovedet men der kunne man let se på den video, det kan Yannie ikke li, det gjort så ondt i min mave at det var jeg ikke klar over, jeg bliver ked af det, men Karina sige rolige jeg er ikke ond mod Yannie, vi gør det fordi vi vil give et klap på hund fordi den har lavet noget super godt.

Jeg tænke bare ikke over det når vi har gjort det altid som jeg nu har gjort ved Yannie og har bare ikke lige læst det med Yannie. Men jeg fik et godt råd hvad jeg skulle i sted for, nu jeg fik en ny hund med hjem tak Karina, man lære mens man er i liv ikke :-) Jeg kunne let se på Yannie hun var bare så super glad at hun ikke kun vent med kom i gang med sit søg.

Ja der er mange ting man skal lige tænk på hvad vi gør end hund kommer ud af sin bil og hen til det vi vil lave med hund om det er nosework. Ja der skal være ro over hund, også en selv end man går i gang med det man bruge sin hund til. Så skulle vi også lære om Tærskelsøg ja der var også meget jeg fik med hjem til træning selv om jeg har trænet lidt med det, men der var nu ret meget jeg fik som nyt også hvor jeg lige skulle tænk over når man lave et tærskelsøg.

Så for mig og Yannie var det et super godt kursus vi har være på Yannie og mig selv om det var en varm dag for hunde, men hunde de var godt gemt i skygge så hunde have det super rar.

Jeg vil sige 1000 tak til Karina for et super godt kursus og jeg har fået meget med hjem til min træning med Yannie. Også en stor tak til Lona du fik Karina til kom og lave et kursus til os, ja du må godt snart et nyt kursus vi er klar hvis der kommer et nyt med nosework.

M.v.h. Johnny og Yannie.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden