Nose Work Jylland

Den 18.11.2018. NW 2 Utilgængelige søg og konvergerende duft.

 I dag har jeg være på kursus med Pia Johnsen i Utilgængelige søg og konvergerende duft.

Yannie var ikke med i dag der var ikke plads så jeg måtte lad Yannie bliver hjemme i dag, men jeg fik meget med hjem ved kikker på de hunde som var mødet op på denne kursus og høre hvad Pia Johnsen fortæller om det vi skulle lære om.

Der var 3 søg ind i huset og et ude med 3 søg på, det var sjov se de hunde og se hvordan de arbejde også med deres HF. Om den opgav de kom på som de skulle gør sammen med deres hund. Så nu ved jeg lidt om hvordan vi ikke skal gør når vi øve os Yannie, jo Yannie det skal vi nok klar det er jeg sikker på.

Der var kaffe og the og vand også noget mad også kage også lidt slik også noget frugt det var et godt kursus som Nose Work Jylland har holdt i Hatting Østerhåbskolen, jeg sige tak til Pia Johnsen for et super godt kursus, også tak til Lone og Kate som har hjælp til så vi kunne for en dejlige dag på den kursus.

Johnny Svendsen.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden