Fokus på læs din hund og hvordan den markerer

Det var et super godt kursus vi var hos Solbjerg Hundecenter hos Joan.

Den 06/04. og den 20/04-2018

 Ja så kom Yannie og mig til Solbjerg Hundecenter v/Joan Rasmussen.

Nej sikker et sted vi kom til det var godt nok noget af en hundecenter må jeg sige der var mange ting man kunne lave med sin hund i Nosework som vi skulle på kursus i. Og der var nogle hunde som jeg ikke har mødt før her i aften, ja man lære mange nye hunde at kende og se hvordan de arbejde med deres næse. Yannie klar det nu ret godt i den trænings bane der var sat op, og fik også gode ros af Joan.

Jeg skal prøve lad Yannie få mere plads så hun selv kan arbejde og jeg ikke stå for tæt på Yanne men give Yannie plads, jeg kunne godt se jeg skal pas på ikke stå for tæt på Yannie da hun selv vil gerne have plads til selv finde de duft ting.

Da jeg have lytte på den råd ja så kunne jeg godt se på Yannie hun arbejde på en anden måde og klar det godt med finde de duft. Men hen på den sidst ting hvor hun skulle søge på en med rigtig mange hule i, ja der var Yannie en træt hund og vi hold så med at lad Yannie få ro, hunde ja de var godt brugt da det var nye sted og alle de ting der var rundt på bane, så kunne man godt forstå hunde de var træt nu.

Vi har være 3 timer hos Joan her i aften og der var også kaffe med små kage og lidt slik til også. Så skal vi på den igen den 20/04 så det glæde vi os til ikke Yannie

Tak for et super godt kursus Joan Rasmussen.

Seneste kommentarer

03.11 | 08:16

Hej Leif det går lidt bedre kun kun lidt, jeg kommer ikke til lave noget i 2022 med konkurrence det er slut nu, vi vil kun lave hygge ting med spor og nosework, hvornår har i den sidste træning

01.11 | 12:40

hej Jonny håber vi snart ses igen hilsen leif

23.04 | 10:14

Hejsa Johnny og yannie
Syntes det er længe siden der har været nyt fra jer ... Tænker om i er okay ???
Tænker på jer ♥️🐾🤗

24.09 | 05:31

Hej Birthe. Tak for din hilsen på hjemmeside ja det er så skønt det med Yannie. Hils Jan herfra os. Johnny og Yannie

Del siden